Hoe ouderlijk toezicht op uw Amazon Fire tablet uit te schakelen?



Het maakt niet uit wie u bent of hoeveel u gebruik maakt van technologie en internet, u weet al dat u zonder de hulp van applicaties niet de beste resultaten kunt behalen. Er zijn tegenwoordig talloze soorten softwareprogramma's beschikbaar en u zou deze in detail moeten kennen.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat verschillende soorten faciliteiten en voordelen kan bieden, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over Amazon. Het is een multinationaal technologiebedrijf dat tal van mogelijkheden heeft om u van geschikte tools te voorzien. Daarom moet u er rekening mee houden dat u er meer over moet weten met de hulp van het Amazon Ondersteuningsteam wanneer u maar tijd heeft.

De meeste mensen op de planeet kennen deze organisatie tegenwoordig omdat de applicaties een aanzienlijk handige en efficiƫnte gebruikersinterface hebben. Niet alleen dat, maar het voldoet ook ruimschoots aan uw vereisten en voorkeuren voor de meest relevante resultaten.

Probeert u voor het eerst uit te vinden hoe u een softwareprogramma zoals Amazon kunt downloaden of instellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker waar u moet beginnen of wat u moet doen. Maar is dat een goede reden om je dromen op te geven? Nee.

Daarom moet u in dergelijke situaties contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Amazon en hen aansporen om u dienovereenkomstig te begeleiden. Deze experts zijn de hele dag beschikbaar, zodat u snel van de beste voordelen kunt genieten.

Afgezien daarvan zijn er een paar stappen die u moet kennen als u ouderlijk toezicht op uw Amazon Fire-tablet wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens bekijken:

  1. Het belangrijkste dat u hoeft te doen, is de Fire Tablet openen op uw computer of laptop
  2. Zodra het programma begint te werken, gaat u naar de optie Snelle instellingen die u tegenkomt
  3. Tik vanuit de nieuwe reeks opties die verschijnt op de tegel Ouderlijk toezicht op uw scherm
  4. Zet de schakelaar om de functie uit te schakelen op de volgende pagina die voor je wordt geopend
  5. Sla de wijzigingen dienovereenkomstig op

Als u een van de bovenstaande stappen niet volgt, Bellen Amazon Nederland Ondersteuningsnummer.

gerelateerde artikelen 

Hoe Amazon tweestapsverificatie uitschakelen?

Popular posts from this blog

Hoe gebruik je een Amazon-cadeaubon?

Hoe Amazon tweestapsverificatie uitschakelen?